MediaWatch

NENT debuterer på børsen med højere pris end MTG-aktien

Nordic Entertainment Group kapper de sidste bånd til MTG og debuterer torsdag på børsen. Det nye selskab tegner sig for den største del af de to selskabers samlede værdi. "Det er en kæmpe dag for os," lyder det fra dansk direktør.

Foto: PR/MTG

Svenske MTG meddelte for ret præcist et år siden, at selskabet skal deles op i to dele, MTG og Nordic Entertainment Group (NENT). I dag når det svenske medieselskab i mål med den største ændring af koncernen siden etableringen i 1987 med børsnoteringen af NENT på børsen i Stockholm.

"Det er en kæmpe dag for os. Organisationen har arbejdet på det på mange niveauer gennem lang tid, og det er ekstremt spændende at være en del af. I dag tillader vi os at puste en smule ud, fordi vi passerer første milepæl, nemlig selve børsnoteringen," siger kommerciel direktør for NENT, Kim Poder, der samtidig står i spidsen for NENT i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs