MediaWatch

Redaktør på Berlingske skifter til TV 2 Fyn

TV 2 Fyn har fundet ny, ledende nyhedsredaktør med fortid i Jysk Fynske Medier. Han er hentet hos Berlingske.

Til april tiltræder Jakob Herskind, 46, posten som ledende nyhedsredaktør på TV 2 Fyn, hvor han afløser Lasse Hørbye, der i sidste uge blev udpeget som ny redaktionschef samme sted. Det oplyser selskabet i en pressemeddelse.

Han forlader i samme anledning sin nuværende stilling som nyhedsredaktør på Berlingske.

"Med Jakob Herskind får TV 2/Fyn en stærk, erfaren leder i spidsen til at fortsætte og udvikle vores rolle som regionens absolut førende nyhedshus. Jakobs tilgang til journalistik – magtkritisk, insisterende og fordomsfri – passer 1:1 til TV 2 Fyns ambitioner og strategi," udtaler Esben Seerup, direktør på TV 2 Fyn i meddelelsen.

Den kommende ledende nyhedsredaktør har forud for sin tid på Berlingske tilbragt mere end et årti på henholdsvis Fyens Stifttidende og Jysk Fynske Medier. Først som erhvervs- og samfundsredaktør på Fyns Amts Avis og senere som ledende nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende og redaktionschef på Avisen Danmark.

Med sin nye titel bliver Jakob Herskind dermed en del af tv-stationens nyhedsredaktørgruppe sammen med Stefan Brix og Jesper Vorre.

"Jeg glæder mig helt enormt til at begynde på TV 2 Fyn, som er et mediehus i rivende udvikling. Og jeg glæder mig til sammen med den øvrige redaktion at lægge yderligere tryk på produktionen af skarp og debatskabende journalistik til gavn for fynboerne," lyder det fra Jakob Herskind.

TV 2 Fyn finder ny redaktionschef internt 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs