MediaWatch

BBC News henter tidligere nyhedschef fra DR ind som digital direktør

Den tidligere nyhedschef fra DR, Naja Nielsen, skal fra april være digital direktør for BBC News. Hun forlader en stilling som chefredaktør for Orb Media i Washington DC.

Foto: Lars E. Andersen/DR

Danske Naja Nielsen er udnævnt som BBC News' nye digitale direktør. Hun skal stå i spidsen for udviklingen af BBC News' digitale tjenester på tværs af alle platforme. Det fortæller BBC News i en pressemeddelelse.

"Naja bringer en stor erfaring på et højt niveau med sig. Hun ledede en stor nyhedsredaktion under overgangen til digital journalistik," siger BBC News' nyhedschef, Fran Unsworth, i pressemeddelelsen.

Hun taler om Naja Nielsens karriere på DR, der startede i 1996. Her har hun haft flere forskellige chefroller, bl.a. som nyhedschef for DR Nyheder. Med over 20 år på public-service stationen har hun oplevet og været med til at præge digitaliseringen af medierne på tæt hold.

Naja Nielsen forlod DR i 2017 og blev chefredaktør for Orb Media i Washington DC. Det er den stilling hun nu forlader til fordel for BBC News.

"Ud over hendes dybtgående kendskab til det digitale landskab er Naja en sand journalist, der er gennemsyret af værdierne for public service-udsendelse. Vi er glade for byde hende velkommen til BBC," lyder det også fra Fran Unsworth.

Naja Nielsen tiltræder stillingen som digital direktør til april.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs