MediaWatch

Nordisk Film laver ny streamingtjeneste i samarbejde med Yousee

Yousees kunder med bland selv-produkt får mulighed for at tilvælge ny tjeneste fra Nordisk Film. Tjenesten skal efter planen også lanceres i Norge og Sverige.

Foto: PR/Egmont

Nordisk Film+ er navnet på en ny streamingtjeneste, som Egmont-ejede Nordisk Film står bag i samarbejde med tv-distributøren Yousse. Det skriver Berlingske Business.

Tjenesten bliver udelukkende tilgængelig for Yousees kunder, der har valgt et tv-abonnement med bland selv-mulighed. Her kan kunderne tilvælge bl.a. en række streamingtjenester såsom HBO Nordic, C More, Dansk Filmskat og Min Bio. De to sidstnævnte står Nordisk Film bag.

"I årevis har vi haft et katalog med store mængder danske og udenlandske film, som blev solgt på DVD. Det marked er nærmest forsvundet med Netflix, Viaplay m.fl. Dem har filmselskaber og -producenter så kunnet sælge deres film til, så forbrugerne kunne finde dem. Men nu satser både store danske og internationale streamingtjenester på egenproduktioner og TV-drama i stedet for de ældre film, og disse både klassikere og moderne film oplever vi stadig et utroligt stort ønske for at finde og se," siger Kenneth Wiberg, direktør for Nordisk Film Distribution, til Berlingske Business.

Nordisk Film satser på at lancere streamingtjenesten i Norge og Sverige. Indholdet i Nordisk Film+ vil består af 200 stykker indhold, som løbende bliver skiftet. Omkring 130 af titlerne i kataloget vil være amerikanske, 30 danske, men de resterende 40 vil være norske eller svenske.

Nordisk Film+ bliver tilgængelig for Yousee-kunderne i dag, mandag.

Nordisk Film vil brede ny streamingtjeneste ud med partnerskaber 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs