MediaWatch

Tidligere DR-vært bliver professionel ordstyrer

Tine Gøtzsche forlod i begyndelsen af sommeren sin stilling som tv-vært på DR. Fremover skal hun bl.a. styre debatter og være ordstyrer.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Det var tid til forandring for DR's mangeårige nyhedsværter Tine Gøtzsche, 51, da hun i begyndelsen af juni meddelte sit farvel til Danmarks Radio og jobbet som vært på TV Avisen.

Nu oplyser hendes nye professionelle hjemsted Moderator.dk, at hun fremover skal være professionel ordstyrer ved debatter og foredrag, skriver Altinget.

"Vi er glade for nu også at have Tine Gøtzsche i stalden. Hun er en af landets mest anerkendte tv-journalister, der med vid og myndighed kan lede selv komplekse forsamlinger og kan gøre det suverænt, endda på flere sprog om nødvendigt," udtaler direktør Mogens L. Lindved fra Moderator.dk i en pressemeddelelse.

Tine Gøtzsche har senest været nyhedsvært på den tidlige TV Avis kl. 18.30. Siden hun indledte karriere i DR i 1996 har hun arbejdet flere steder i DR Nyheder bl.a. på DR2 som vært på DR2 Udland og Profilen. Da hun meddelte sit ophør i DR, begrundede hun det med:

"Jeg har været omgivet af fantastiske og dygtige kolleger, og jeg har nydt det holdarbejde, der hver dag sender programmet afsted. Men efter mere end otte år på 18.30’eren – og næsten 22 år i DR – er tiden kommet til et sporskifte. Det er en svær beslutning at træffe, for DR er nærmest blevet en del af mit DNA. Så jeg siger farvel med en blanding af vemod og stærk tro på, at både TV-Avisen og jeg selv går en lys fremtid i møde," udtalte hun i en meddelelse i juni.

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs