MediaWatch

DR indkalder til stormøde: Public service-kontrakt er underskrevet

Medarbejderne i DR er mandag aften blevet indkaldt til informationsmøde tirsdag om DR's spare- og omlægningsplan. Også i DR Nyheder er der indkaldt til informationsmøde om ændringer tirsdag formiddag.

Foto: Scanpix Ritzau/Simon Læssøe

Efter ugers ventetid præsenterer DR's generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, tirsdag medarbejderne for de konkrete tiltag og omlægninger, der er en konsekvens af beskæringen af DR's budget med 20 pct.

DR's medarbejdere er her til aften blevet indkaldt til stormøde tirsdag formiddag. Det sker i forlængelse af, at DR's public service-kontrakt nu er underskrevet, fremgår det af indkaldelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs