MediaWatch

Dommens dag i Schlüter-sagen

Efter næsten tre års tilløb falder der i dag dom i straffesagen mod tre tidligere partnere i advokatselskab anklaget for svindel med rettighedsmidler. Anklager kræver årelange straffe til de tiltalte, der nægter sig skyldige.

Foto: Ritzau Scanpix/Asger Ladefoged

Kl. 15 i dag bliver der sat et foreløbigt punktum i den såkaldte Schlüter-sag, hvor danske tv-producenter mener sig snydt for millioner af rettighedskroner.

Sagen rækker tilbage til juli 2015. Efter at have ulmet i kulisserne siden det foregående efterår kom sagen til offentlighedens kendskab, da Producentforeningen, der bl.a. repræsenterer danske tv-producenter, under overskriften "Medlemsorientering" oplyste, at foreningen havde foretaget en politianmeldelse "vedrørende mulige overtrædelser af straffeloven i administrationen af rettighedsmidler".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs