MediaWatch

Producenters millionkrav skal afgøres uden for Schlüter-straffesagen

Dommeren har tirsdag afsagt kendelse om, hvorvidt et erstatningskrav på over 100 mio. kr. mod de svindeltiltalte Johan Schlüter og Susanne Fryland skulle indgå i selve straffesagen eller udskilles til civilt søgsmål.

Foto: Ritzau Scanpix/Asger Ladefoged

Et erstatningkrav på 103 mio. kr. fremsat af Producentrettigheder Danmark på vegne af foreningerne CAB og Filmret bliver ikke en del af straffesagen mod de svindeltiltalte Johan Schlüter og Susanne Fryland.

Kravet blev fremsat af producenternes advokat, Jens Christensen fra Koch/Christensen Advokatfirma, ved et retsmøde den 11. april i den såkaldte Schlüter-sag om påstået svindel for millioner af rettighedskroner. Det fik forsvaret til at danne fælles front i et forsøg på at få kravet udskudt til civilt søgsmål.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs