MediaWatch

Tre europæiske priser til to TV 2-regioner

Der var skulderklap til to danske regionalstationer blandt andet for bedste dokumentar og skærmtalent, da årets Circom-priser blev uddelt.

Katrine Fuglsang fra TV Midtvest, der løb med prisen som årets skærmtalent | Foto: TV Midtvest

Prisregnen over det regionale europæiske tv-landskab ramte i år også to danske stationer, da den europæiske sammenslutning af lokale public service-medier, Circom, kårede de bedste lokale programmer.

Ud af i alt 10 priser blev to sendt til TV Midtvest og en til TV 2 Fyn. Hos TV Midtvest var det programmet "Lyden af liv", tilrettelagt af Majbrit Bach, der følger musikterapeuten Jens Anderson-Ingstrups arbejde med demente på et lokalt plejehjem, der indbragte førstepladsen i kategorien for bedste dokumentar. Derudover vandt TV Midtvest også i kategorien for unge værtstalenter, som gik til Katrine Fulgsang.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs