MediaWatch

Tv-status: TV 2 øgede forspringet til konkurrenterne i første kvartal

Ifølge mediebureauer var TV 2 kvartalets store vinder, og hos MTG erkender man konkurrentens sejr, men forventer at slå tilbage senere på året. Alle kanalfamilierne kan glæde sig over, at faldet i tv-seningen er afdæmpet. Få et overblik over styrkeforholdet mellem kanalfamilierne i første kvartal her.

EM i håndbold i januar endte med en fjerdeplads til det danske herrelandshold og en af de events, der var med til at løfte tv-seningen i første kvartal | Foto: Scanpix Ritzau/Liselotte Sabroe

Efter et 2017 hvor TV 2 som kanalfamilie tabte seerandele, har tv-stationen lagt stærkt fra land i årets første kvartal. Det viser tal fra Kantar Gallup.

I den brede målgruppe for alle danskere over tre år var TV 2 i 2017 den største kanalfamilie, og det er der ikke rokket ved i årets første tre måneder af 2018. Tværtimod udbygger TV 2 sit forspring til konkurrenterne. TV 2-familien tegnede sig for 39,1 pct. af seningen mod 36,9 pct. af seningen i samme kvartal sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs