MediaWatch

Scientology barsler med egen tv-kanal

Den religiøse bevægelse sætter en ny tv-kanal i verden, som får liv på bl.a. Apple TV. Kanalen vil lægge platform til film og serier om Scientology.

/ritzau/AP/Sam Painter/
Den religiøse bevægelse Scientology får egen tv-kanal. Foto: /ritzau/AP/Sam Painter/

Den nyreligiøse bevægelse Scientology tager medieudviklingen til sig og lancerer i dag, mandag, en spritny tv-kanal, der bliver en del af bl.a. Apple TV, iTunes, Google Play og DirecTV i USA. Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt Hollywood Reporter.

Kanalen får navnet Scientology TV og hører hjemme under The Church of Scientology International, der er den religiøse bevægelses internationale organisation med hovedsæde i USA. Scientology-kirken har ikke selv bekræftet historien, men ifølge Hollywood Reporter har en talsperson fra DirecTV bekræftet, at kanalen bliver lanceret mandag.

Indholdet bliver ifølge USA Today en blanding af serier og film om den religiøse bevægelse, herunder interviewserier med scientologer og præster.

Det er ikke mere end et par år siden, at Scientology, der bl.a. har kendisser som skuespilleren Tom Cruise i folden, lancerede sit eget produktionsselskab, hvorfor der siden har været spekuleret i, hvornår en selvstændig tv-kanal ville følge trop som et nyt rekruteringsværktøj.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere