MediaWatch

Her er vinderne af årets tv-priser

DR- og TV 2-programmer fik størstedelen af priserne ved årets Tvpris, der fandt sted lørdag aften.

DR-serien "Historien om Danmark" fik to priser i form af "seerprisen" og "årets nyskabelse - Fakta." Foto: Morten Krüger/DR | Foto: Morten Krüger/DR

Programmer sendt på Danmarks Radio og TV 2 løb afsted med flest anerkendelser lørdag aften, da årets tv-priser blev uddelt i København.

Mens DR vandt i ti kategorier, så fik ni TV 2-udsendelser en pris. De resterende fire programmer, der fik priser, er blevet sendt på henholdsvis TV3, Kanal 5, Canal 9 og streamingtjenesten Viafree, mens Poul Erik Heilbuth fik hædersprisen "Årets Otto."

Priserne bliver uddelt en gang årligt, og Tvprisen har siden 2016 været udskilt fra Copenhagen TV Festival  som et selvstændigt arrangement.

Mens det er fagjuryer, der vurderer langt de fleste indstillede tv-programmer, så er det seerne, der har indflydelse på "seerprisen," som DR's "Historien om Danmark" vandt denne gang.

For TV 2 blev Lasse Sjørslev kåret som "årets vært," mens "Toppen af poppen" blev udpeget som den bedste underholdning.

Her er årets vindere af Tvprisen

Festival: Derfor rykker vi TV Prisen 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs