MediaWatch

DR's nye dramachef: Alle DR Dramas penge skal ikke bruges søndag aften

DR Drama skal være andet end Søndag aften kl. 20, mener afdelingens kommende chef, Christian Rank. Han vil bl.a. med inspiration fra Norge fange de unge meget bedre.

Christian Rank, tiltræder som dramachef på DR 1. februar.

Når Christian Rank 1. februar starter som dramachef på DR skal fokus i afdelingen bredes ud, så der ikke kun kanaliseres penge til seermagneten søndag aften kl. 20. Det fortæller han i et interview med Politiken.

"Søndag klokken 20 er stadig et vigtigt samlingspunkt for det brede publikum, men det er også en ambition at kigge på, hvordan vi udkommer i andre formater. Søndag klokken 20 skal bestå, men det er nok ikke der, vi skal bruge alle pengene, for det er også vigtigt at lave målrettet indhold til for eksempel de unge. Selve budgetfordelingen kan jeg af gode grunde ikke sige så meget om nu. Dels kender jeg ikke så meget til det endnu, og dels står vi lige overfor et medieforlig, som også kan ændre budgettet," siger Christian Rank til Politiken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs