MediaWatch

Granskning af DR's lønforhold er færdig til foråret

Rigsrevisionen har lagt en køreplan for undersøgelsen af lønniveau og fratrædelsesaftaler til ledelsen i DR. Den skal bl.a. afklare, om DR har forvaltet licenspengene til lønkroner godt nok.

Foto: DR

I september blev Rigsrevisionen bedt om at træde til efter måneder med debat om og kritik af DR's fratrædelsesaftaler og direktørlønninger. Nu har revisionsmyndigheden fremlagt, hvad undersøgelsen konkret vil indebære.

Det fremgår af et netop offentliggjort notat, der også viser, at man forventer at kunne afgive en beretning til Statsrevisorerne allerede i marts 2018.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs