MediaWatch

Kanalchef: P1 skal kunne mærkes i hele kroppen

Thomas Buch-Andersen fremhæver "Jeg er utro med Adam Holm" som et program, "man kan mærke i hele kroppen."

Thomas Buch-Andersen, kanalchef, P1. | Foto: Janus Weile/DR

Thomas Buch-Andersen, kanalchef på P1, vil påvirke lytterne andre steder end i hjernen. Det siger han til Jyllands-Posten.

"Min vision er, at man som lytter skal kunne have tillid til, at P1 på en troværdig facon dækker store og væsentligt begivenheder. Og så skal vi producere programmer, som kan skabe samtale, debat og releksion. Det skal være programmer, som får folk til at tænke, men P1 skal samtidig lave radio, man kan mærke i hele kroppen. Dét har P1 ikke været god nok til," siger Thomas Buch-Andersen til Jyllands-Posten.

Som et program, der lever op til ambitionen, nævner kanalchefen "Jeg er utro med Adam Holm," som tog udgangspunkt i tidligere "Deadline"-vært Adam Holms utroskab.

Thomas Buch-Andersen tiltrådte stillingen som kanalchef i begyndelsen af 2016 efter flere år som vært på "Detektor". Blandt ændringerne i P1's programflade under kanalchefens ledelse kan nævnes lukningen af "Religionsrapporten" og "Eksistens", mens "Filmland" flytter over på podcast. Nye programmer i porteføljen er blandt andet "Supertanker", "Kejser" og "Tidsånd".

Mere fra MediaWatch

TV 2 i Norge opruster digitalt

Egmonts store norske tv-forretning øger bemandingen på tv2.no med 30 stillinger som led i en digital opgrading, der bl.a. skal styrke nyhedsformidlingen på breaking.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs