MediaWatch

Dansker skal tale global DAB-sag

Direktør i Teracom i Danmark får bestyrelsespost i international brancheorganisation for digital radio, World DAB.

Lars Kierkegaard, direktør for strategisk forretningsudvikling i Teracom A/S, blev mandag valgt til bestyrelsen for den internationale brancheforum for digital radio, World DAB.

Det fremgår af en meddelelse fra Teracom, der i Danmark bl.a. driver Boxer TV.

World DAB har som hovedformål at fremme og koordinere overgangen til digital radio samt rådgivning omkring de digitale radioteknologier DAB og DAB +. Brancheorganisationen tæller mere end 80 medlemmer. Fra Danmark er Teracom reprænsenteret.

Driver sendenet

Lars Kierkegaard har været i Teracom siden 2010 og blev i begyndelsen af året konstitueret som adm. direktør, efter Teracoms daværende direktør, Steffen Weber, forlod selskabet. Han fortsatte som direktør for strategisk forretningsudvikling, efter Teracom i maj ansatte Martin Løbel som ny adm. direktør for Teracom A/S.

Ud over Boxer TV driver Teracom A/S det jordbaserede radio- og tv-sendenet, der modtages via antenner.

Den svenske koncern tog for alvor et stort skridt ind på det danske marked i 2010, da Teracom for over 1 mia. kr. købte sendenettet og serviceselskabet Broadcast Service Danmark, der tidligere var ejet af DR og TV 2 i fællesskab.

Danmark har tidligere været repræsenteret i ledelsen af World DAB i 2008 af DR's daværende radiodirektør, skriver Teracom.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs