DR lægger serie på nettet før tv-premiere

DR lægger anden sæson af hverdagsdramaet 'Bankerot' ud til streaming, inden serien vises på DR2. Det skyldes den ændrede tv-sening, siger kanalchef.

DR lægger samtlige afsnit af sæson to af hverdagsdramaet 'Bankerot' ud til streaming, inden serien har været vist i fjernsynet som en del af det såkaldte flow-tv, skriver DR i en pressemeddelelse.

Det er første gang, at DR lægger en serie ud, før den har fundet vej til en af tv-kanalerne. Forklaringen er, at tv-seening i dag er under hastig forandring, siger kanalchefen for dr.dk, Michael Arreboe.

"Derfor forsøger vi os med forskellige måder at præsentere indholdet på for at få erfaringer med, hvordan brugerne tager imod det. Tilbuddet om forpremiere på alle afsnit af ’Bankerot’, inden den sendes på DR2, er et sådant forsøg, og vi er spændte på, hvordan brugerne tager imod det. Og så er det også en julegave til brugerne af DR TV, som får en fantastisk serie til juledagene," udtaler Michael Arreboe i pressemeddelelsen.

Mens det er ukendt land for DR, har TV 2 allerede prøvet modellen af. Det skete, da TV 2 i efteråret lagde hele sæson to af komedieserien ’Tomgang’ ud på TV 2 Play, efter at første afsnit havde haft premiere på TV 2 Zulu.

Samtlige afsnit af ’Bankerot’ lægges ud på Dr.dk 22. december og vises på DR2 hver søndag fra 4. januar 2015.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også