MediaWatch

Mere Millionærklub og Globus på 24syv

Det nye år byder på programændringer hos Radio 24syv, der udvider Millionærklubben og lancerer nyt Kina-program.

Der skal være ”mere af det, som fungerer godt”, har Radio 24syv har tidligere proklameret og samtidig sagt, at årsskiftet var skæringspunktet.

Og ganske rigtigt kan radiokanalen i dag fortælle om to nye ændringer i programfladen.

Fremover udvides programmet Millionærklubben til også at få en aftenversion. Det bliver mandag til torsdag fra kl. 22.05 til 23.00, og værten bliver Annette Sand (billedet), der er erhvervsjournalist på Berlingske Business.

”Millionærklubben Aften sætter fokus på dagens udvikling på de globale aktiemarkeder, herunder særligt på det amerikanske, der er verdens største. Når børsen i New York er lukket og dagen så småt starter i Kina og Japan, vil Millionærklubben Aften samle op på de væsentligste globale tendenser,” lyder det i pressemeddelelsen.

Kineserier i æteren
Desuden lancerer 24syv også et nyt program baseret på udenrigsmagasinet Globus.

Der bliver tale om et ugentligt programmet med fokus på Kina, som tilrettelægges af tidligere Asien-korrespondent for Berlingske, Christina Boutrup, og Jonas Parello-Plesner, seniorforsker ved den internationale tænketank, European Council on Foreign Relations.

Værten på programmet, der sendes hver søndag kl. 17:05, bliver Louise Windfeldt-Høeberg, der allerede er kendt fra Radio 24syv.

- TBC

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere