MediaWatch

Radiodays uden Christian Kjeldsen ved roret

Radiodays 2012 åbner nu for salget af billetter, men i år bliver det uden projektleder Christian Kjeldsen. Han er stoppet efter syv år ved roret.

Opdateret: Radiodays åbner nu for salget af billetter til konferencen i september, men i år bliver det uden den mangeårige projektleder Christian Kjeldsen ved roret.

Han er stoppet som primus-motor og projektleder på Radiodays Danmark og Radiodays Europe.

Christian Kjeldsen har i syv år både haft ansvaret for programmet og selve afvikling af den danske Radiodays - og senere den internationale udgave.

Opgave delt i to
Den opgave har man nu delt i to, således at Radio 100's Derrick Wilkie bliver programansvarlig, mens konferencens praktiske setup er lagt i hænderne på event- og konferencebureauet Eventually.

Det hele sker under ledelse af Marianne Bugge Zederkof, der er formand for Radiodays Danmark, og direktør i Danske Medier.

Christian Kjeldsen holder af personlige årsager en arbejdsmæssig timeout indtil efteråret, hvorefter han tager stilling til, hvad der så skal ske. Han har tidligere drevet RadioAssisant, hvor Endre Lundgren overtog chefposten på tidigere på sommeren.

Program på vej
Radiodays afholdes 21-22. september i IDA's konferencelokaler. Programmet er under udvikling og offentliggøres senere.

Bag Radiodays står DR, det nye robuste SBS Radio og Danske Medier (radio).

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs