MediaWatch

MediaCast: "DAB er fremtidens radioplatform"

Bliver ældre mennesker hægtet af den digitale medieudvikling? Siger unge farvel til fjernsynet til fordel for Facebook? Glemmer børnene bogen?  Det er nogle af de spørgsmål, MediaWatch tager fat på i en podcastserie, der over de næste fem dage sætter fokus på danskernes medieforbrug set gennem fem generationer. Serien sendes samtidig dagligt i forkortet version på Radio24syv i denne uge.

Bliver ældre mennesker hægtet af den digitale medieudvikling? Siger unge farvel til fjernsynet til fordel for Facebook? Glemmer børnene bogen? 

Det er nogle af de spørgsmål, MediaWatch tager fat på i en podcastserie, der over de næste fem dage sætter fokus på danskernes medieforbrug set gennem fem generationer. Serien sendes samtidig dagligt i forkortet version på Radio24syv i denne uge.

Med livsstilseksperten Niels Folmann som gennemgående figur udfordrer vi fem mediechefer, som hver for deres medie vil spå om fremtiden.

I den første podcast handler det om radio, og Camilla Mehlsen har besøgt DR's radiochef, Tor Arnbjørn, for at høre, hvordan radiomediet kan forny sig i en digital tid.

"Jeg har det sådan med DAB-radio, at jeg er helt sikker på, at det er fremtidens radioplatform... Vi ser en udvikling, hvor lytterne forventer, at der er nogle kanaler, som er mere specifikke til deres behov, end vi har haft tidligere," siger Tor Arnbjørn i MediaCast.

Hent MediaCast som RSS eller abonner på MediaCast i iTunes:

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs