MediaWatch

Fremtidens digitale radiostrategi i høring

Styrelsen for Bibliotek og Medier har udarbejdet et oplæg til udviklingen af digital radio. Oplægget er nu sendt i høring, og styrelsen inviterer til et høringsmøde i august. Formålet med rapporten er, at parterne i medieforliget kan træffe  beslutninger om en langsigtet digital radiostrategi for Danmark. 

Styrelsen for Bibliotek og Medier har udarbejdet et oplæg til udviklingen af digital radio. Oplægget er nu sendt i høring, og styrelsen inviterer til et høringsmøde i august.

Formålet med rapporten er, at parterne i medieforliget kan træffe  beslutninger om en langsigtet digital radiostrategi for Danmark. 

Rapporten opridser tre scenarier med hvert sit ambitionsniveau: Afventningsscenariet, Ekspansionsscenariet og Migrationsscenariet.
Scenarierne adskiller sig blandt andet med hensyn til fremtidig brug af FM-nettet, som tidligere omtalt på Mediawatch.

Styrelsen ønsker aktørernes kommentarer til blandt andet valget af scenarie, tekniske tendenser, og opbygning af DAB-blok 3 samt evt. alternativer. Der er høringsfrist den 12. september.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs