MediaWatch

DR sender 6 timers krudt og kugler-radio om Dybbøl

Sidste år satte DR Radio fokus på 9. april i en radio-event, der fulgte det timerne, hvor Tyskland besatte Danmark. I år er det Slaget ved Dybbøl, der er centrum for en radioevent i historieformidlingens tegn. På årsdagen for slaget, mandag den 18. april, sender P4 direkte fra Dybbøl Mølle fra kl. 9.45 og 14.00, hvor 11 journalister fra DR og den tyske public service station, NDR, vil lave reportager fra slagets brændpunkter, skriver DR Presse.

Sidste år satte DR Radio fokus på 9. april i en radio-event, der fulgte det timerne, hvor Tyskland besatte Danmark. I år er det Slaget ved Dybbøl, der er centrum for en radioevent i historieformidlingens tegn.

På årsdagen for slaget, mandag den 18. april, sender P4 direkte fra Dybbøl Mølle fra kl. 9.45 og 14.00, hvor 11 journalister fra DR og den tyske public service station, NDR, vil lave reportager fra slagets brændpunkter, skriver DR Presse.

Efterfølgende sender P1 to timers radio, hvor studieværten Mikkel Krause giver lytterne den historiske og politiske baggrund for slaget. I alle seks timer vil forfatter til den historiske bestseller, "Slagtebænk Dybbøl", Tom Buk-Swienty, sidde med i studiet og kommentere.

”Med vores genoplivelse af slaget ved Dybbøl håber jeg, at danskerne får en ny viden og indsigt i en historisk skelsættende begivenhed,” siger Morten Teilmann-Jørgensen, redaktionschef i DR i meddelelsen.

-MS

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs