MediaWatch

24syv-direktør har ambition om at fortsætte efter 2024

Medieforliget efterlader ingen tvivl om, at 24syv ikke får flere kroner fra staten, når sendetilladelsen udløber i 2024. Alligevel forventer Lars Schmidt, adm. direktør i 24syv, at radioen i en eller anden form vil kunne stå på egne ben efterfølgende.

Der bliver hverken slækket på arbejdsmoralen eller ambitionerne på 24syv, det tidligere Loud, selv om dab-kanalen ikke får mulighed for at fortsætte som statsstøttet taleradio efter marts 2024.

Ifølge Lars Schmidt, adm. direktør for Kulturradio Danmark, som huser 24syv, er der ”fuld knald på” for at bevise, at radioen er alle pengene værd.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs