MediaWatch

Staten sender lidt flere penge til medieområdet med ny aftale

Mens der bliver hentet penge i udløbet af 24syvs sendetilladelse og fald i Public Service Puljen, vil staten øge udgifterne til bl.a. DR, lokalaviser og søgbarheden af DR’s arkiver. Få overblik over økonomien i det nye medieforlig her.

Der vil strømme en anelse flere penge fra statskassen til medieområdet i årene mod 2025. Det står klart af den netop indgåede medieaftale for 2022-2025, som regeringen lørdag formiddag fik i hus med seks partier i Folketinget.

Samlet set vil udgiften til medieområdet vokse fra 4,731 mia. kr. i 2022 til 4,798 mia. i 2025 – en stigning på knap 67 mio. kr. i hele aftaleperioden. Det svarer til knap 17 mio. kr. ekstra årligt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

DR og Roskilde Festival dropper tv-samarbejde

Danmarks Radio har droppet alle livekoncertoptagelser og tv-produktioner fra årets musikfestivaler heriblandt Roskilde Festival. Seertilslutningen står ikke mål med ressourceforbruget, lyder det. I stedet spreder DR sine medarbejdere over flere festivaler henover sommeren.

EU-pulje for nyhedsmedier åbner

Europa-Kommissionens organisation Creative Europe har lanceret en pulje for journalistiske partnerskaber på tværs af landegrænser, som skal understøtte bæredygtige forretningsmodeller for nyhedsmedier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs