MediaWatch

Impact skruer op for podcastambitioner med ny chef fra Hearbeats

Forlaget Impactpress har oprettet en ny stilling som podcastchef og besat den med erfarne kræfter fra Heartbeats' podcastarm.

Foto: Screenshot

Produktionsselskabet Impact Tv's forlagsknopskud Impactpress smider flere ressourcer i sin podcastindsats med ansættelsen af Christine Runøe som ny podcastchef.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Christine Runøe kommer direkte fra en stilling som projektleder for mediet Heartbeats' podcastproduktioner til platformen Podimo, hvor hun har været siden 2019. Før det har hun arbejdet med produktion, tilrettelæggelse og undervisning i podcast i flere år, bl.a. har hun lavet produktioner til Politikens Poptillæg. Hun var desuden formand for Københavns Radiobiograf fra 2014-2019.

"Med Christine får vi en talentfuld leder og en dygtig håndværker, som har erfaring med at bygge podcastprojekter op fra bunden og arbejde med mediet i alle faser – fra idéudvikling og pitch til tilrettelæggelse, processtyring og produktion” udtaler Jakob Kvist, bestyrelsesformand i ImpactPress i meddelelsen.

Impactpress voksede ud af Impact TV i begyndelsen af 2021 med målsætningen om at diversificere medieselskabets muligheder for indholdsproduktion. Kort tid efter gik forlagsarmen ind i podcastmarkedet og har bl.a. lavet true crime-serien "Lovløs", som produceres for Podimo.

"Vi er ny spiller på podcast-markedet, men lydmediet bliver stadigt vigtigere og vil bidrage afgørende til at styrke vores platform uafhængighed. Vi har med bog, tv og nu også podcast nye muligheder, som udfordrer den måde, der traditionelt udvikles og produceres indhold på. At ”Content is King” er ingen nyhed – det nye er, at vi nu kan leve efter det," lyder det fra Impacts direktør, Thomas Heurlin i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs