MediaWatch

Mediehuse kaster sig ind i tæt kamp om pladserne i regionalt radioudbud

Både Det Nordjyske Mediehus, Jysk Fynske Medier og Sjællandske Medier har søgt nye pladser på det regionale radionet på dab. Knap 100 pladser er sendt i udbud - der er ansøgt om dobbelt så mange.

Foto: Jørgen Carstensen/AP/Ritzau Scanpix

Efter fristen for ansøgninger til det fremrykkede udbud af ledige pladser på det regionale, kommercielle dab-radionet, står det klart, at efterspørgslen på at få en radiokanal i æteren er noget større end udbuddet. Det viser en oversigt fra Slots- og Kulturstyrelsen.

På tværs af de 12 regionale sendeområder er der 97 ledige pladser, som sammenlagt har fået 199 ansøgninger fra 113 forskellige ansøgere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs