MediaWatch

Tilladelser til DAB-kanaler i 12 lokalområder smides i udbud - igen

Radio- og tv-nævnet har genåbnet udbuddet af ledig sendeplads på DAB-blok 3, der rummer regionale tilladelser til at drive kommerciel radio.

Foto: Torben Greve/Ritzau Scanpix

Der er fortsat 97 ledige regionale sendetilladelser i DAB-blok 3 og de bliver nu sendt i genudbud af Radio- og tv-nævnet.

Det oplyser nævnet i en pressemeddelelse.

DAB-blok 3 er opdelt i 13 regionale områder, og der er udbudt ledige sendemuligheder i de 12.

Der var senest udbud af de kommercielle sendetilladelser i 2018. Tilladelserne gælder to år endnu frem til 30. juni 2023.

Udbuddet er altså skudt i gang - og der er ansøgningsfrist den 2. august kl. 12.00. Sendetilladelserne gælder fra 15. oktober i år og indtil 30. juni 2023 som de øvrige.

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs