MediaWatch

Loud-direktør er trådt ud af direktionen

Radio Louds programdirektør, Ann Lykke Davidsen, er ikke længere en del af selskabets direktion. Det skal give en mere enstrenget kommandolinje mellem ledelse og bestyrelsen, lyder forklaringen.

Ann Lykke Davidsen er i marts trådt ud af direktionen i Kulturradio Danmark, der driver radiokanalen Loud. | Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Direktionen i Kulturradio Danmark er reduceret fra to til én i marts, idet Ann Lykke Davidsen, der har været selskabets primære ansigt udadtil med titel af først kanaldirektør og siden programdirektør, er trådt ud af direktionslaget. Det bekræfter Ann Lykke Davidsen over for MediaWatch.

Nu sidder adm. direktør Lars Schmidt, der overtog fra Finn Høffner i november, alene tilbage i direktionen bag Kulturradio Danmark, der driver DAB-kanalen Loud.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs