MediaWatch

Indslag med Adam Holm: Hvor står medierne 10 år efter Det Arabiske Forår?

Podcast: Lyt med, når vært Adam Holm i selskab med Politikens Anders Jerichow og Rune Friberg Lyme fra IMS i ugens Indslag går tæt på mediebilledet og de syriske eksilmedier i tiåret for Det Arabiske Forår.

Foto: MAGNUS MØLLER/Magnus Møller

10 år efter Det Arabiske Forår, der skulle have været en ny begyndelse, står de uafhængige medier i regionen tilbage som tabere.

I denne uges Indslag sætter vært Adam Holm fokus på mediebilledet, som det tegner sig i dag, og de få uafhængige syriske medier, der udkommer i eksil.

Gæster er seniorkorrespondent på Politiken, Anders Jerichow, og programleder Rune Friberg Lyme fra International Media Support (IMS), der er aktuel med en rapport om syriske eksilmedier.

Vil du have indsigt i en anden medievirkelighed, så lyt med her - eller i din podcastapp.

 

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs