MediaWatch

Indslag med Christiane Vejlø: Esben Bjerre om mediebutikken 'Her går det godt'

Podcast. I ugens Indslag har vært Christiane Vejlø besøg af journalist og iværksætter Esben Bjerre, der sammen med Peter Falktoft bestyrer en af landets mest lyttede podcasts 'Her går det godt'. Men hvordan ser forretningsmodellen ud nu og i fremtiden?

Digital analytiker og direktør Christiane Vejlø stiller i ugens mediepodcast ind på forretningsmodeller i nye medier som podcasten 'Her går det godt' | Foto: MAGNUS MØLLER/Magnus Møller

Indslag kommer i denne uges overflyvning bl.a. omkring hackerangrebet på Ritzau og en mikrobetalingsplatform i vækst.

Og så har vært Christiane Vejlø inviteret journalist og podcastvært Esben Bjerre i studiet til en snak om mediebutikken 'Her går det godt', som han driver med medvært Peter Falktoft. For hvad er næste skridt for podcasten, der hver uge trækker i omegnen af 200.000 trofaste lyttere til – og kan man bygge en levedygtig medieforretning af det?

Mere om det - og om mediebranche, clickbait og algoritmernes voksende magt i mediernes distributionsmølle her.

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag kan høres på mediawatch.dk, men allerbedst i MediaWatchs app, der også giver dig besked, så snart et nyt Indslag udkommer. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs