MediaWatch

Indslag med Christiane Vejlø: Esben Bjerre om mediebutikken 'Her går det godt'

Podcast. I ugens Indslag har vært Christiane Vejlø besøg af journalist og iværksætter Esben Bjerre, der sammen med Peter Falktoft bestyrer en af landets mest lyttede podcasts 'Her går det godt'. Men hvordan ser forretningsmodellen ud nu og i fremtiden?

Digital analytiker og direktør Christiane Vejlø stiller i ugens mediepodcast ind på forretningsmodeller i nye medier som podcasten 'Her går det godt' | Foto: MAGNUS MØLLER/Magnus Møller

Indslag kommer i denne uges overflyvning bl.a. omkring hackerangrebet på Ritzau og en mikrobetalingsplatform i vækst.

Og så har vært Christiane Vejlø inviteret journalist og podcastvært Esben Bjerre i studiet til en snak om mediebutikken 'Her går det godt', som han driver med medvært Peter Falktoft. For hvad er næste skridt for podcasten, der hver uge trækker i omegnen af 200.000 trofaste lyttere til – og kan man bygge en levedygtig medieforretning af det?

Mere om det - og om mediebranche, clickbait og algoritmernes voksende magt i mediernes distributionsmølle her.

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag kan høres på mediawatch.dk, men allerbedst i MediaWatchs app, der også giver dig besked, så snart et nyt Indslag udkommer. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs