MediaWatch

Indslag med Adam Holm: Hvorfor skal vi stopfodres med USA i medierne?

Podcast: Præsidentvalget i USA er blevet mandsopdækket i danske medier, men den massive omtale møder kritik for at smitte af på dækningen af dansk politik og nedprioritere viden om nære naboer som Sverige og Tyskland. Lyt med, når vært Adam Holm tager debatten i denne premiereudgave af MediaWatchs nye podcast 'Indslag'.

Journalist, forfatter og historiker Adam Holm bestyrer første udgave af Indslag. | Foto: Magnus Møller

Det amerikanske præsidentvalg har sat sit markante præg på sendeflader, avissider og mediesites de seneste uger – som kulminationen på en præsidentperiode, hvor Donald Trump har trukket massiv omtale i danske medier.

Men ifølge mediekomentator Søren Schultz Jørgensen og tidligere minister, folketingspolitiker og overborgmester i København Ritt Bjerregaard trænger medierne til en USA-detox og en ny kompasnål i udlandsdækningen. Men har den tætpakkede USA-dækning forvrænget og forringet vores verdensbillede, eller har den gjort os klogere?

Det debatterer gæsterne i denne uges premiereudgave af MediaWatchs mediepodcast 'Indslag'. Vært er journalist og forfatter Adam Holm, og ugens gæster Søren Schultz Jørgensen, Ritt Bjerregaard og nyhedschef i DR, Thomas Falbe. Velkommen til.

 

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag kan høres på mediawatch.dk, men allerbedst i MediaWatchs app, der også giver dig besked, så snart et nyt Indslag udkommer. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs