MediaWatch

Radio4 har sendt flere medarbejdere hjem efter coronasmitte

Tre coronatilfælde blandt medarbejdere hos Radio4 har fået radiokanelen til at sende yderligere medarbejdere hjem, men det vil ikke påvirke produktionen, lyder det fra direktør.

Flere medarbejdere er blevet sendt hjem hos Radio4 efter tre coronatilfælde, oplyser adm. direktør, Anne-Marie Dohm. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Efter tre medarbejdere hos Radio4 inden for de seneste dage er blevet testet positive for coronavirus, har radiokanalen sendt alle de medarbejdere, der kan løse deres arbejdsopgaver hjemmefra, hjem som en konsekvens af smittetilfældene.

Det oplyser radiostationens adm. direktør, Anne-Marie Dohm, der uddyber, at man med det samme satte gang i opsporingen af nære kontakter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs