MediaWatch

Politiken indfører krav om mundbind

Medarbejdere hos Politiken skal fra denne uge bære mundbind, når de møder ind på arbejdspladsen.

Foto: Jens Dresling

Omkring en fjerdedel af Politikens medarbejdere møder i øjeblikket ind på redaktionen på Rådhuspladsen i København, og når de bevæger sig rundt på arbejdspladsen, skal de bære mundbind, skriver Journalisten, der gør status på en række mediers håndtering af nye coronaanbefalinger.

"Efter stigningen i smittetryk og med de nye restriktioner, regeringen kom med i fredags, har vi på Politiken hen over weekenden besluttet, at medarbejderne på Politiken skal bære mundbind på Rådhuspladsen. Med det er vi gået et gear op på beredskabet," siger Christian Jensen, chefredaktør for Politiken, til Journalisten.

Et stigende antal coronasmittede i løbet af den seneste tid førte nye restriktioner med sig. De blev præsenteret i fredags og betyder bl.a. et sænket forsamlingsforbud fra 50 til 10 personer, et udvidet krav om brug af mundbind eller visir og forbud mod salg af alkohol efter kl. 22.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs