MediaWatch

DR lukker P1-program efter sexisme-sag

Efter anklager om krænkende adfærd fra en DR-vært har public service-huset valgt at lukke radioprogrammet "Shitstorm".

Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix

DR har valgt at lukke og slukke for P1-programmet "Shitstorm" efter en sag om krænkende adfærd fra en radiovært. Det oplyser mediehuset i en pressemeddelelse.

"Med historien om programmets værts adfærd og krænkelser, tror vi ikke på at programmets integritet kan genetableres. Også selvom resten af det meget dygtige hold, der laver programmet, hverken har lod eller del i den pågældendes krænkelser. I dialog med blandt andre Shitstorm's hidtidige medvært, Sanne Cigale, er det derfor besluttet at programmet omgående lukkes," oplyser ledende redaktionschef Gustav Lützhøft.

Lukningen af programmet sker i kølvandet på den aktuelle sag om en nu hjemsendt DR-vært, som gennem en længere periode har udvist krænkende adfærd - det afdækkede Berlingske søndag.

Der igangsættes ifølge DR et udviklingsarbejde, der skal udvikle et nyt koncept, hvor debatkultur og sociale medier er i centrum.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs