MediaWatch

DMJX sætter sexisme på dagsordenen inden praktik: "Vi skal være bedre til at ruste vores studerende"

Få journalistpraktikanter går til en leder eller tillidsfolk, hvis de oplever krænkende adfærd, og det er bekymrende, mener praktikkoordinator hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Praktikkoordinator Martin Vestergaard ser behov for at ruste studerende bedre i forhold til sexisme, inden de skal i praktik | Foto: DMJX

Det er få studerende, der går til en leder, praktikvejleder eller tillidsfolk, hvis de oplever sexisme eller krænkende adfærd under praktikperioden.

Det viste en undersøgelse, som Kvinfo har lavet blandt studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) samt journalistuddannelsen på SDU.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs