MediaWatch

Q&co går tæt på Twitter-krig, USA-konflikt og status på Podimo

Mød bl.a. Huffpos internationale redaktør Louise Roug, når mediemagasinet Q&co i denne uge går tæt på situationen i USA og sætter fokus på podcastmarkedet i et interview med stifter af podcastplatformen Podimo, Morten Strunge. Rådgiver og politisk kommentator Michael Kristiansen er ugens gæstevært.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Grundlovsdag står for døren, men inden demokratitalerne stjæler lydbilledet, sætter MediaWatchs mediemagasin Q&co ugens aktuelle medietemaer til debat.

Vært Henrik Qvortrup har i denne uge særligt fokus på situationen i USA, og det sker bl.a. i selskab med kommunikationsrådgiver og politisk kommentator Michael Kristiansen, der er ugens gæstevært. God fornøjelse.

Vil du springe frem til ét bestemt indslag? Spol frem til:

00:15:17 Louise Roug, Huff Post, og Katrine Villarreal Villumsen
00:38:59 Helene Holst, Berlingske
00:53:01 Morten Strunge, Podimo

I USA har præsident Donald Trump indledt et frontalangreb på den sociale platform Twitter, efter tjenesten har flaget flere af præsidentens tweets med faktatjek. Samtidig er pressen, der dækker protestbølgerne i de amerikanske gader, blevet udsat for stribevis af angreb fra politiet. Q&co taler med Huffpos internationale redaktør, Louise Roug, og analytiker på Kongressen.com Katrine Villarreal Villumsen om et USA, hvor meget ikke er, som det plejer, heller ikke for medierne.

Corona-krisen har sat sit præg på adgangen til kilder i det politiske system. Henrik Qvortrup taler med journalist på Berlingske Helene Kristine Holst, der i denne uge fik nok af at løbe panden mod en mur for at få svar og råbte op på Twitter.

Podcastplatformen Podimo løftede for nylig sløret for en ny kapitalindsprøjtning på over 100 mio. kr. Pengene, der kommer fra danske og international investorer, skal bruges til at brede Podimo ud til resten af verden. Men hvornår begynder man egentlig at kunne tjene penge på podcasts? Det spørger Q&co stifter og direktør for Podimo, Morten Strunge, om i ugens program.

Q&co er tilgængelig på MediaWatchs website og app. For den bedste lytteoplevelse anbefales det at lytte i vores app. Den kan downloades her til IOS og her til Android. Her kan du også let lytte til tidligere episoder af vores ugentlige mediemagasin - de ligger i menuen til venstre i appen.

mediawatch-app2.jpg

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs