MediaWatch

Politikere vil tage bestik af DAB-dokumenter før beslutning om advokatundersøgelse

Radio- og tv-nævnet har givet grønt lys til, at Folketingets Kulturudvalg kan se korrespondancen mellem nævn og styrelse op til afgørelsen af efterårets DAB-udbud, som Radio Loud vandt. Det er vigtigt for en mulig undersøgelse af forløbet ifølge flere.

Foto: Andreas Merrald/Ritzau Scanpix

Medlemmerne af Folketingets Kulturudvalg får nu lov til at tage bestik af, hvor meget fagligt knofedt der lå bag Radio- og tv-nævnets afgørelse af efterårets udbud af en public service DAB-kanal, der som bekendt blev vundet af Radio Loud i konkurrence bl.a. Radio24syv.

Det sker, efter nævnet nu har givet grønt lys til, at medlemmerne af Folketingets Kulturudvalg i fortrolighed kan se korrespondancen mellem Radio- og tv-nævnet og nævnets sekretariat i Slots- og Kulturstyrelsen. Nævnet har tidligere afvist at udlevere dokumenterne, men vil altså nu give politikerne adgang til at se dialogen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs