MediaWatch

Mediemagasinet Q&co går tæt på Radio24syv og kritiseret DR-serie

Radio24syv og efterårets radioudbud har optaget sindene de seneste dage, og det afspejler sig i denne uges udgave af mediemagasinet Q&co, der også zoomer ind på realityserie om danske kvinder i Dubai på DR. Lyt med her.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Mediemagasinet Q&co er nu på gaden i sin tredje udgave, hvor vært Henrik Qvortrup i denne uge er flankeret af gæstevært Ane Cortzen.

Podcasten griber fat i en af ugens store og – tør vi godt sige – tilbagevendende mediehistorier på agendaen. Det handler om forløbet op til afgørelsen af det radioudbud, som Radio Loud i efteråret vandt i konkurrence med bl.a. Radio24syv, som efterfølgende lukkede og slukkede ved udgangen af oktober efter otte år.

Men gik udbuddet efter bogen? Det spørgsmål rejste Berlingske i weekenden, da mediet kunne berette, at Radio- og tv-nævnet ikke havde ændret alverden i indstillingen fra embedsværket i Slots- og Kulturstyrelsen, da radioudbuddet blev afgjort 22. oktober. Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, og Lisbeth Knudsen, chefredaktør hos Mandag Morgen, diskuterer historien og bliver suppleret af Christian Scherfig, tidligere formand for Radio- og tv-nævnet.

Jakob Kvist, der var udset til direktørposten for Radio24syv, hvis kanalen havde vundet DAB-udbuddet, giver en status på, hvordan det står til med det verserende søgsmål mod Radio- og tv-nævnet. For ser radioen overhovedet nogen fremtid for sig?

Endelig vender Henrik Qvortrup og Ane Cortzen blikket mod Dubai. Her følger DR i serien "Dubais danske damer" fem kvinder fra Danmark, der har slået sig ned i byen. Serien har fået kritik af Pierre Collignon, debatredaktør hos Berlingske, for at lukke øjnene for blandt andet menneskerettighedernes vilkår i Dubai. Han debatterer DR-serien med Lisbeth Langwadt, programchef for aktualitet, kultur og dokumentar hos DR.

Velkommen til!

Q&co er tilgængelig på MediaWatchs website og app. For den bedste lytteoplevelse anbefales det at lytte i vores app. Den kan downloades her til IOS og her til Android.

 

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere