MediaWatch

Mediemagasinet Q&co går tæt på Radio24syv og kritiseret DR-serie

Radio24syv og efterårets radioudbud har optaget sindene de seneste dage, og det afspejler sig i denne uges udgave af mediemagasinet Q&co, der også zoomer ind på realityserie om danske kvinder i Dubai på DR. Lyt med her.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Mediemagasinet Q&co er nu på gaden i sin tredje udgave, hvor vært Henrik Qvortrup i denne uge er flankeret af gæstevært Ane Cortzen.

Podcasten griber fat i en af ugens store og – tør vi godt sige – tilbagevendende mediehistorier på agendaen. Det handler om forløbet op til afgørelsen af det radioudbud, som Radio Loud i efteråret vandt i konkurrence med bl.a. Radio24syv, som efterfølgende lukkede og slukkede ved udgangen af oktober efter otte år.

Men gik udbuddet efter bogen? Det spørgsmål rejste Berlingske i weekenden, da mediet kunne berette, at Radio- og tv-nævnet ikke havde ændret alverden i indstillingen fra embedsværket i Slots- og Kulturstyrelsen, da radioudbuddet blev afgjort 22. oktober. Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, og Lisbeth Knudsen, chefredaktør hos Mandag Morgen, diskuterer historien og bliver suppleret af Christian Scherfig, tidligere formand for Radio- og tv-nævnet.

Jakob Kvist, der var udset til direktørposten for Radio24syv, hvis kanalen havde vundet DAB-udbuddet, giver en status på, hvordan det står til med det verserende søgsmål mod Radio- og tv-nævnet. For ser radioen overhovedet nogen fremtid for sig?

Endelig vender Henrik Qvortrup og Ane Cortzen blikket mod Dubai. Her følger DR i serien "Dubais danske damer" fem kvinder fra Danmark, der har slået sig ned i byen. Serien har fået kritik af Pierre Collignon, debatredaktør hos Berlingske, for at lukke øjnene for blandt andet menneskerettighedernes vilkår i Dubai. Han debatterer DR-serien med Lisbeth Langwadt, programchef for aktualitet, kultur og dokumentar hos DR.

Velkommen til!

Q&co er tilgængelig på MediaWatchs website og app. For den bedste lytteoplevelse anbefales det at lytte i vores app. Den kan downloades her til IOS og her til Android.

 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs