MediaWatch

Socialdemokratiet fastholder kritik af løn til unge Loud-værter

Det duer ikke at "underbetale" unge medarbejdere knyttet til den kommende public service-radio, lyder det fra Socialdemokratiets medieordfører, Jesper Petersen, efter han har været i kontakt med Loud.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Aflønningen af unge værter, der skal bemande den kommende radiostation Loud i nattetimerne, har været til heftig debat gennem de seneste uger og vakt kritik fra politisk hold, blandt andet fra Socialdemokratiet. Efter at have modtaget en redegørelse fra Loud om ansættelsesforholdene, fastholder medieordfører Jesper Petersen, at regeringspartiet stadig er bekymret for modellen, skriver Journalisten.

"Efter at have læst og hørt alt, hvad der er blevet sagt, kan jeg godt være bekymret for, om lønforholdene er OK, og om hvorvidt de unge mennesker fra Sein bliver klædt ordentligt på til at løfte det ansvar, det er at være natradiovært," siger han.

Værterne skal være mellem 15 og 25 år fra ungdomsmediet Sein og står til at få 150 kr. i timen for tjansen mellem klokken 00 og 02, men ifølge Jesper Petersen duer det slet og ret ikke at operere med "underbetaling", når man er finansieret af staten, skriver Journalisten.

Direktør på Loud, Ann Lykke Davidsen, har tidligere afvist kritikken og sagt, hun mener, det er en "fin løn til ufaglærte unge".

Journalistforbundet kritiserer aflønning af underleverandør til Loud 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs