MediaWatch

Kommunikationschef forlader Radio4

Efter få måneder skifter kommunikationschef hos Radio4 job og rykker til en stilling som kommunikationschef i Domea.dk i det nye år.

Foto: Finn Frandsen

Radio4 får en stol ledig som kommunikations- og markedsføringsansvarlig i det nye år, når Jonas Vadstrup efter et lille halvt år stopper for at blive kommunikationschef i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Domea.dk.

"Jonas har både stor strategisk og politisk forståelse og kommer med en stærk kommunikationsfaglig baggrund, hvor han dels har opereret på strategisk niveau og dels siddet med fingrene helt nede i opgaverne – så jeg er overvist om, at vi har fundet det rette match. Jeg glæder mig meget til samarbejdet," siger adm. direktør i Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen, i meddelelsen.

Jonas Vadstrup tiltræder 1. januar og får hos Domea.dk ansvaret for intern og ekstern kommunikation samt pressearbejde. Han har siden august været en del af den nye taleradio Radio4 som kommunikations- og markedsføringsansvarlig. Tidligere har han i en årrække arbejdet som chefrådgiver i DR's kommunikationsafdeling, inden han i 2017 blev kommunikationschef i arkitektfirmaet Kant.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere