MediaWatch

Brügger: "Vi blev udsat for politisk chikane"

Ifølge Radio24syvs programchef ønskede både Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, at radiokanalen ikke overlevede, skriver Finans.

Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Radio24syvs programchef Mads Brügger mener, at radiokanalen har været udsat for politisk chikane, og at Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti har villet radioen til livs.

Det skriver Finans.

Mads Brügger påpeger, at der har været en "fjendtlighed" fra begge partier. Særligt i forhold til det seneste medieforlig, hvor fm-sendetilladelsen blev udbudt.

"Først hed det, at vi skulle flytte halvdelen af radioen til Jylland, det var vi med på. Så blev det til, at 60 pct. skulle til Jylland, det var vi også med på, men sagde, at her går smertegrænsen. I 11. time kom de så og sagde "ej vent, vi vil faktisk gerne flytte 70 pct." Dér gik det op for os, at vi blev udsat for politisk chikane, og at de ville have os lukket," siger Mads Brügger til Finans.

Programchefen peger på, at hverken Socialdemokratiet eller Dansk Folkeparti har brudt sig om radiokanalens journalistik og politiske satire.

Jesper Petersen, medieordfører og politisk ordfører for Socialdemokratiet, og Peter Skaarup, Dansk Folkepartis gruppeformand, afviser begge, at partierne har ønsket at lukke Radio24syv.

24syv-chef om udbud: Vi kunne ikke gøre det billigere

Økonomi var med til at koste Radio24syv sejren i DAB-udbud 

Mere fra MediaWatch

Ekstra Bladet overhaler B.T. på trafikmåling i juni

Der blev for første gang i flere år trukket flere sidevisninger og besøgende til ekstrabladet.dk end konkurrenterne på B.T. i juni måned. Chefredaktør tror på B.T.s generobring af førerpositionen, og målt på unikke brugere og besøgstal har B.T. halet ind på konkurrenten.

EM-sponsor lægger penge i dansk fodboldmedie

Bold.dk’s redaktionelle dækning af EM i kvindefodbold har fået en saltvandsindsprøjtning fra Visa igennem kampagnen ”The Equal Sponsorship”, som skal bringe dækningen op på niveau med herrefodbold.

B.T. henter ny journalistisk chef fra Frihedsbrevet

Videochef på Frihedsbrevet og tidligere video- og podcastredaktør på Ekstra Bladet rykker videre til B.T., hvor hun skal udvikle og drive det snart 100 pct. digitale medies journalistik mod nye formater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs