MediaWatch

Regeringen ændrer geografiske krav i udbud af Radio24syv

Regeringen slækker på kravet om, at den kommende kanal på FM4, hvor Radio24syv i dag sender, skal være placeret "vest for Storebælt", og afliver samtidig krav til, hvor de administrative medarbejdere skal være ansat. Det viser udkast til radioudbud.

Foto: Ritzau Scanpix/ Jens Dresling

Sommerens medieforlig har kastet flere diskussioner af sig – én af dem er om geografi, og hvor meget staten skal blande sig i et medies postnummer.

Radiofrekvensen FM4, som Radio24syv i dag sender på, skal genudbydes, men fremover skal kanalens redaktionelle hovedsæde ligge uden for hovedstaden. Oprindeligt hed det i medieaftalen, at det skal placeres "vest for Storebælt", hvilket udelukkede den del af provinsen, der ligger syd for Farøbroen. Samtidig pålægger medieaftalen kanalen, at alle administrative medarbejdere samt mindst halvdelen af de redaktionelle skal være ansat vest for broen mellem Fyn og Sjælland.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs