MediaWatch

Minister tager første skridt mod udbud af Radio24syv-frekvens

Flere små og store hængepartier mangler at blive klappet af, efter et nyt medieforlig blev vedtaget i juni. Kulturministeren gør status på de forestående bestræbelser, der bl.a. indeholder kanaludbud, bidrag fra streamingtjenester og nye regler for Public Service Puljen.

Kulturminister Mette Bock (LA). | Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Siden 2011 har Radio24syv sendt lyd ud til danskerne på FM4-sendepladsen. Sendetilladelsen udløber 31. oktober 2019, og kulturminister Mette Bock (LA) lægger nu an til at gennemføre et nyt udbud af kanalen.

Udbuddet af den nye kanal blev beskrevet i medieforliget, som blev vedtaget med opbakning fra de tre regeringspartier og Dansk Folkeparti i juni. Og nu sender Kulturministeriet så udbuddet i høring, så interesserede parter kan komme med deres input.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs