MediaWatch

DR's radiotilbud gør sig klar til det stemmestyrede hjem

Googles intelligente højtaler har gjort sit indtog på det danske marked, og det har fået DR Radio til at tage første skridt mod integration af stemmestyret teknologi.

DR retter antennerne mod den stemmestyrede teknologi, der er på vej ind i de danske hjem, bl.a. med Google Home, der i september blev lanceret på dansk.

Første skridt er taget, så danskere, der har Googles højtaler, kan få nyheder fra radioavisen, som fra flere andre nyhedsmedier, og tænde og slukke for DR's radiokanaler ved blot at bede højtaleren om det, skriver DR.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs