MediaWatch

Tv-vært medstifter af nyt konferencebureau

Mette Walsted Vestergaard og Steffen Hou har startet fælles virksomhed, som tilbyder konferenceplanlægning.

Tv- og radiovært Mette Walsted Vestergaard og Steffen Hou, som står bag produktionsselskabet Hou Media, har stiftet selskabet Konferencebureauet, som tilbyder konferenceplanlægning med et særligt fokus på journalistik og kommunikation.

Det oplyser selsekabet i en pressemeddelelse.

De to stiftere har i forvejen erfaringer med at tilrettelægger, styre og producere konferencer for Novo Nordisk, Realkreditrådet, Europa-Kommissionen, Mærsk og Hjerteforeningen.

"Konferencer er en del af en virksomheds kommunikation. Konferencer fortæller en levende, fysisk og effektiv historie – også om afsenderen, hvad enten det er en organisation, en virksomhed eller en brancheforening. Derfor skal man gøre sig umage med at skabe en god historie, som gæsterne husker og vil fortælle videre," udtaler de to stiftere i pressemeddelelsen.

Konferencebureauet slår sig bl.a. op på at tilbyde video-produktioner fra konferencerne.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere