MediaWatch

Britisk kommunikationsfirma tager største kursfald i tre år

Kommunikationsfirmaet WPP bliver straffet af investorer for skuffende forventninger til 2017.

Foto: Colourbox

Det britiske kommunikationsfirma WPP skuffer med sin prognose for 2017, hvilket bliver straffet af investorerne, som på børsen i London sender aktien ned med 7,4 pct. - det største fald i aktien i tre år.

Selskabet venter i år en organisk vækst på omkring 2 pct. og dermed en opbremsning fra væksten på 3 pct. i 2016. Jyske Bank vurderer, at markedet forventede en fastholdelse af væksten på de 3 pct. som sidste år.

"Vækstprognosen afspejler især, at WPP har fået en svag start på året," skriver Jyske Bank i et notat, hvor regnskabet for 2016 ellers betegnes som flot.

"Vi fastholder vores "køb"-anbefaling og ser fortsat selskabet som en stærk markedsleder i det globale reklamemarked, og det klarer fortsat den digitale transformation på fornem vis, fortsætter banken.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere