MediaWatch

Ny direktør i Lægemiddelindustriforeningen

Lægemiddelindustriforeningen opruster på sit kommunikations- og lobbyarbejde og udnævner ny direktør for området.

Direktør med ansvar for strategisk udvikling af Lifs public affairs-aktiviteter og koordination af lobby- og kommunikationsinitiativer
Foto: Direktør med ansvar for strategisk udvikling af Lifs public affairs-aktiviteter og koordination af lobby- og kommunikationsinitiativer

Kommunikationschef i Lægemiddelindustriforeningen (Lif), Lars Bech, er per 1. februar 2016 udnævnt til direktør med ansvar for strategisk udvikling af Lifs public affairs-aktiviteter og koordination af lobby- og kommunikationsinitiativer.

"Vi opprioriterer på vores kommunikations- og lobbyarbejde. For at få mere fokus og volumen på området skal jeg nu særligt koncentrere mig om lobbydelen, og så søger vi en ny kommunikationschef, der skal have hovedansvaret for den del," fortæller Lars Bech til MedWatch.

Lars Bech har en executive master i Corporate Communication fra ASB og har været ansat i Lægemiddelindustriforeningen siden 2001.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Både Berlingske Media og TV 2 fik nye bestyrelsesformænd i sværvægtsklassen, Egmont-koncernen præsenterede regnskab og TV3-ejer splitter selskabet i to efter afblæst fusion med TDC.

MTG vil stå i frontlinjen i nordisk konsolidering

Den svenske koncern splitter selskabet op i to, men det har ikke dæmpet lysten til at indgå i konsolideringer, siger topchefen for den nordiske tv-forretning. Han forudser, at et nyt tele-medie-landskab vil udvikle sig i Norden de kommende år – og det skal ske med MTG i forreste linje.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere