MediaWatch

Pressechef i Kasi-Jespers smykkefirma stopper

Uenighed om den fremtidige pr-strategi har sendt Jesper "Kasi" Nielsen på jagt efter ny pressechef til sit smykkefirma.

Steen Laursen (midten) sammen med Jesper "Kasi" Nielsen i maj 2011, hvor Steen Laursen var kommunikationsdirektør i Kasi-Jespers håndboldklub AG København. | Foto: Klavs Bo Christensen/Polfoto/Arkiv

Jesper "Kasi" Nielsen skal på jagt efter en ny pr- og kommunikationsdirektør til sit smykkefirma Endless Jewelry, efter at Steen Laursen har forladt posten, skriver Retail Jeweller.

På Facebook skriver Steen Laursen, at han besluttet at stoppe i Endless Jewelry, fordi han er uenig i den fremtidige pr-strategi.

"Jeg skal afholde mig fra at kede jer med detaljer, men blot konstatere, at der er et forskelligt syn på den fremtidige PR-strategi, og det har jeg respekt for. Er man grundlæggende ikke enige, er det sundest for alle, at skilles i tide," skriver Steen Laursen på Facebook ifølge Retail Jeweller.

Steen Laursen kom til Endless Jewelry i juni 2014 som pr- og kommunikationsdirektør. Tidligere har han arbejdet som mediechef i fodboldklubben FC Nordsjælland og som kommunikationsdirektør i håndboldklubben AG København.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs