MediaWatch

Pressechef i Kasi-Jespers smykkefirma stopper

Uenighed om den fremtidige pr-strategi har sendt Jesper "Kasi" Nielsen på jagt efter ny pressechef til sit smykkefirma.

Steen Laursen (midten) sammen med Jesper "Kasi" Nielsen i maj 2011, hvor Steen Laursen var kommunikationsdirektør i Kasi-Jespers håndboldklub AG København. | Foto: Klavs Bo Christensen/Polfoto/Arkiv

Jesper "Kasi" Nielsen skal på jagt efter en ny pr- og kommunikationsdirektør til sit smykkefirma Endless Jewelry, efter at Steen Laursen har forladt posten, skriver Retail Jeweller.

På Facebook skriver Steen Laursen, at han besluttet at stoppe i Endless Jewelry, fordi han er uenig i den fremtidige pr-strategi.

"Jeg skal afholde mig fra at kede jer med detaljer, men blot konstatere, at der er et forskelligt syn på den fremtidige PR-strategi, og det har jeg respekt for. Er man grundlæggende ikke enige, er det sundest for alle, at skilles i tide," skriver Steen Laursen på Facebook ifølge Retail Jeweller.

Steen Laursen kom til Endless Jewelry i juni 2014 som pr- og kommunikationsdirektør. Tidligere har han arbejdet som mediechef i fodboldklubben FC Nordsjælland og som kommunikationsdirektør i håndboldklubben AG København.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt. Tillidsrepræsentant kalder det en god nyhed, at der er sket færre reelle afskedigelser blandt journalisterne, end der var lagt op til.

Topchef stopper i Microsoft Danmark

Microsoft Danmark har allerede en afløser parat, når Nana Bule stopper som adm. direktør i softwareselskabet ved udgangen af året. Den nye topchef kommer fra Deloitte.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs