MediaWatch

Forsvarsminister hyrer ny spindoktor

Jurist i Justitsministeret skal fremover være særlig rågiver for Peter Christensen (V).

Foto: Jonas Olufson/Polfoto/Arkiv

Forsvarsminister Peter Christensen (V) har ansat en særlig rådgiver.

Det drejer sig om Morten E.G. Jørgensen, der kommer fra en stilling som jurist i Justitsministeret, oplyser Forsvarsministeriet på sin hjemmeside.

Morten E.G. Jørgensen er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet som anklagerfuldmægtig i Københavns Vestegns Politi samt juridisk specialattaché på EU-repræsentationen i Bruxelles.

Morten E.G. Jørgensen har i mange år været partipolitisk aktiv i Venstre.

Han tiltræder stillingen 5. november.

Peter Christensen overtog ministerposten sidst i september, efter at Carl Holst var nødt til at stoppe oven på en håndfuld sager om blandt andet Holsts spindoktor, der angiveligt skulle have hjulpet Holst med at drive valgkamp, mens de begge var ansat i Region Syd.

Det lignede ellers længe, at Peter Christensens politiske liv var blevet lagt på hylden, da han efter valget i juni ikke fik nok stemmer til at komme i Folketinget.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs