Tidligere Børsen-redaktør stifter nyt selskab

Den tidligere direktør for koncernkommunikation i PFA Pension og finansredaktør på Børsen har startet sin egen virksomhed.
Morten Jeppesen bliver selvstændig rådgiver efter bruddet med PFA | Foto: Presse/PFA
Morten Jeppesen bliver selvstændig rådgiver efter bruddet med PFA | Foto: Presse/PFA
MORTEN PLESNER MATHIASEN, FINANSWATCH

Den tidligere kommunikationsdirektør i PFA Pension, Morten Jeppesen, har startet sin egen virksomhed PressConnect. Morten Jeppesen fratrådte tidligere på måneden sin stilling i PFA med øjeblikkelig virkning.

Det skriver han i en pressemeddelelse.

”Uanset om det er i med- eller modvind, kan det være svært at navigere i medierne. Respekt for mediernes rolle i samfundet, forståelse for journalisternes arbejdsvilkår, dyb indsigt i det journalistiske håndværk og stor viden om medielandskabet er afgørende for at kunne sætte den rigtige dagsorden. Og det er netop, hvad jeg kan tilbyde med min mangeårige erfaring,” skriver Morten Jeppesen i meddelelsen.

Før han kom til PFA var Morten Jeppesen blandt andet finansredaktør på Børsen og før det redaktør på Dagbladet Roskilde, hvor han dækkede krakket i Roskilde Bank. Det arbejde førte til bogudgivelsen "Blændværk."

”I min optik er der et behov for at bygge bro mellem dansk erhvervsliv og pressen. Mange erhvervsledere vil gerne være mere åbne og blande sig mere i debatten, men de tør ikke rigtig, fordi de opfatter pressen som farlig, og derfor føler mange erhvervsledere, at det er for risikabelt at nærme sig journalisterne. Det kan det selvfølgelig også være, men for langt de fleste virksomheder og ledere er der al mulig grund til at møde pressen åben og positiv, også selv om det kan være i situationer, som er mere kritiske. Jeg er sikker på, at jeg med min erfaring fra begge sider af bordet kan hjælpe til med det,” skriver Morten Jeppesen i pressemeddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også